ny design!

på nya datorn har jag nya photoshop, så ny design är på g :) är inte så grym på de där, sen är det engelska också -.- haha.

STAMPA MED SURIKATEN KARRO


ooooooooops

blev visst ingen större uppdatering idag :s sorry för det.
jag skriver imorgon för nu är jag trött och ska ta o lägga mig o sova, så godnatt.

jag förstår inte vart du vill komma..
:/

:)

ne är trött och orkar inte blogga mer idag
så godnatt

solat!

precis kommit hem, har solat! och det var skönt vill jag lova, gottgott. dom har fått nya solarium nu, fan så skönt :)
nu ska ja ner och käka något nyttigt, nya tider är på g!


home

hemma ifrån skolan nu, slutade 2 men ändå var jag hemma nu - ganska segt men får gå! sen kommer micaela till mig :'D ska bli kul o träffa henne igen! skriver mer ikväll.

datakunskap

sitter i skolan nu och har datakunskap, har gjort en presentation på powerpoint och seriösa jag var självklart framme och drev nästan om allt xD haha. men det är kul :) har lunch snart, då blire ner o käka pizza :) ihi. åker hem med 16.49 bussen, hemma 6. skriver väl då! ciao

godkväll.

har kommit ut ur duschen :) så sitter här med min sprillans nya dator (om jag får skryta..) haha ;)
vart ute en sväng förut med emelie sawa niclas johan & bassseman. alltid lika trevligt!
som sagt, jag har då kommit in på john bauer nu för er som inte har hängt med, och det verkar jätte trevligt :) FÖRUTOM, schemat. men men, sånt får man leeeva med :) förövrigt går jag upp halv 6, bussen går kvart över 7. rena självmordet, men blir flytt i höst/vinter. vill flytta till trollhättan, då jag känner mer folk där och för att jag älskar trollhättan. sen är det bra för min syster bor där så om det är något så kan jag ju alltid gå dit, så ah. funderar starkt på det!
nej nu ska jag nog ta och lägga mig

fortsätt kämpa!

för det lönar sig! jag lovar. jag ska inte klaga på mitt liv, men som alla andra har jag haft motgångar. den största motgången jag har haft i mitt liv, är när min farmor dog. det är 4½ år sen nu, jag kommer ihåg det så väl. vi hade varit på utflykt till vattenpalatset med skolan den dagen. jag hade varit jätte slö hela dagen, inte riktigt avslappnad. precis som något väntade. jag visste att farmor var dålig, men till mig och min familj så sa hon att hon blev bättre, min farmor hatade att oroa folk. jag fortsatte att ha det kul på vattenpalatset, men känslan fanns där! vi var väl hemma runt fyra tror jag, och då ringde lars och undrade om jag ville åka med på kalas hos emma & jyrki, jyrki fyllde år. när jag kom hem ... så kollade mamma konstigt på mig, jag var på jätte bra humör. sen sa hon: karolina, farmor är borta nu. jag skrek och skrek och skrek, NEJ! jag sparka och slog, ville inte tro på att det var sant. tårarna sprutade, fyfan det var hemskt! efter en stund så gick vi till farmor och farfar, jag skulle säga hejdå. och jag kommer ihåg orden jag sa när vi var påväg dit ''jag hann aldrig säga att jag älska henne'' sofia sa att jag inte skulle klandra mig själv för det, för hon visste om att jag älskade henne. när vi var där gick jag upp, och där låg hon.. hon såg så fridfull ut, hon hade inte ont längre. jag sa farväl, sen kom några gubbar och hämtade henne. på begravningen några veckor senare, kunde jag inte ens gå in i kyrkan. jag fick panik, jag ville inte att farmor, min bästa bästa vän som hjälpte mig igenom mina problem, min älskade farmor. dagarna gick, jag var nere hela tiden. kunde inte fatta att hon hade försvunnit, det kändes som att farmor var där och grejade hemma. och värst var det att se hur farfar blev magrare och magrare, han åt knappt någonting på julafton. men vi hjälpte varandra, vi kämpade. och utan farmor, så hade jag aldrig orkat! hon ger mig styrka, och livsglädje. jag vet att min farmor är här med mig, hon är min egna skyddsängel. jag vet att hon kollar ner på mig och ler, jag vet att min farmor betyder ALLT för mig.

vila i frid farmor
1 december 2005 ♥

det jag ville komma fram till var, är att ALDRIG sluta kämpa. för man lyckas till slut! jag var jävligt skoltrött men jag kämpade allt jag kunde, och nu är jag inne på den gymnasielinjen jag har drömt om sen jag var 4 år. frisör! jag kämpade för min farmor, för jag vet att hon tror på mig! vad kämpar ni för?

ihi, svar till sötbullen

anonym; hur är du skapt??

jo det var såhär att mamma och pappa hade jävligt kul, sen skapades jag och mamma tryckte ut mig :'D förresten, tog du åt dig av texten? :) verkar nämligen så, puss babe ;*

jag har fått mig en computer, så nu kommer bloggningen tillbaka lite smått och så. ska inskaffa mig en ny design också, ngn som vill hjälpa?


-

ljuger du för mej igen, ska jag repa dina skivor, och krossa din jävla mobil.
jag ska bränna dina dikter och strö askan över din nylackerade bil.
jag ska hoppa på din perfekt böjda keps och hälla ut din generaldosa i sängen,
och så ska jag röka upp alla dina ciggaretter och fimpa i ditt helvetes playstation 2.
sen ska jag kasta skiten i golvet, ge dej fingret och gå!

hejdå på jävligt länge, bloggjävel.

min mobil ... typ dog?

jahaja, igår när jag hade duschat och börja sminka mig. så la min mobil av, och den ville inte starta sen :( det var inte så kul, så får leva med en gammal. så får jag se vad jag köper för ny :> jag är trött på att blogga :s totttttttalt
så hej då på ett tag .. (PROTESTERA?!)


boooooooring

ordet säger allt

härlig lördag, än så länge

heyhopp, josefin tyckte jag skulle upptadera så jag tänkte vara snäll och göra det :) vad jag ska skriva om det har jag ingen aning om men det kommer väl. så jag kan väl börja berätta om gårdagen då :) klockan ringer på 06.00 som vanligt, bara att dra sig upp ur sängen. ärligt talat så känner jag mig som zid på morgonen, så jäkla seg! fixade mig sen vidare till tåget, där jag somnade.. haha! väl framme så bar det av till skolan 21 skoftebyn den sitter på huvudet nu, yessir! sen var det segt, vi delades in i grupper först. kom med jennie jaguar & linus på linjen, sen ut och gå en helvetes bit! jag var helt dö, det var inte dom. haha. :) vi lyckades bra med vår första fotouppgift! efter det var de lunch, maten är äcklig som fan. linda hade hittat sig en caroline citron, och jag tror inte vi garvat så jävla mycket på länge, SJUKT go tjej. vi skratta säger i 1½ timme hela tiden, sjukt. sen redovisning, vi fick mycket bra med beröm! härligt. efter det slutade vi, så då åkte vi hemmåt : )) var skönt att komma hem. när jag kom hem hade mamma gjort världens goaste pannkakor, och jag älskar ju blåbär har jag märkt nu. så det blev pannkakor med blåbärssylt MUMS! :D men fan så onyttigt. men det var helg, tänk positivt - helg! sen gick jag upp och satte mig vid datan, och där satt jag tills 10 då kraft & johan ringde mig så då blev det ut. emelie oscar linus & basse vart med också. jag och emelie börja snacka som fan, och kul som in i helvete hade vi :'D <3 go tjej den dära. sen hem vid halv ett, en trevlig kväll.
och titta där, där fick jag till några rader ;) det flyteeeeeeeeeeeeeeeeer! idag vaknade jag halv 12, gick upp och satte mig vid datan som vanligt, sen skickade carro sms så då åkte jag hem till henne och red, myspys ja! nu sitter jag o tråkar, sen blir det god mat och godis :> puss


friday baby, friday

och jag är allt annat än pigg, fyfan skolan tar verkligen kål på mig :s
står nu på fjärde reserv i uddevalla, om ja tackar ja så flyttar jag även.
ikväll blir det nog lugnt, kanske drar ut en sväng. får se på detta, puss på mun

day number two in school.

idag blev det upp kvar över 6, omg jag var SÅ trött. fixa sig sen vidare till skolan. gick och kolla runt typ, sen käka vi i någon matsal - 20 j ä v l a minuter ifrån skolan. javisst ska vi vara hurtiga här! inga sura miner no no no. men maten var därimot skit s: usch så jävla äckligt. och MATTANTERNA la upp maten på tallriken, hello 1999? haha. efter det blev det brännboll i hettan, för fyfasiken vad varmt det var! sen slutade vi 2 och då gick jag och linda o träffa sylle & kev. treeeeeeeevligt, dock fick jag fiskpiss på mig, grooose. kom nyss hem typ, och nu vet jag icke vad som händer ^^ blir nog lugnt.
pusshej

jag gillar ditt patetiska fucking beteende ;) köss på skinkan, as.

:)

godnatt allihopa, nu ropar sängen på mig bokstavligt talat.
jag är trött som en idiot, imorgon ska jag upp 6 - omfg. jag kommer aldrig komma upp!
godnatt fuckers

i <3 mina bloggläsare



okej, jag är en liten skit bloggare om man jämför med många andra.
men en sån sak som denna, får mig att vela fortsätta!
och självklart ska ni få mer bilder :') (dock ganska oseriösa <: )

    

ja trivs faktiskt i denna färgen, bara hår som fattas. då mitt är alldeles för kort :/
förresten - JAG SKA PIERCA NAVELN & SKAFFA KATT! WOOOHO

ny hårfärg & ny skola.

dåligt upptadering, i know! shame on me. haha.
men igår hade jag ganska fullt upp och även idag också, jag satte precis foten innanför dörren typ. igår gick jag upp 8 (!!!!!!!) slängde upp håret i en toffs, mitt blonda hår dvs.. satte på mig kläder och sen bar det av till vänersborg, och färga håret och klippa det. hehe ja, jag har kort  hår nu, och ljusbrunt :( blev inte riktigt som jag tänkt mig, men detta blir nog bra också. (hehe, bild kommer längre ner på inlägget förresten) iallafall, vi gick färga håret FYRA jävla  gånger, för färgen fastna inte. förstår ni hur jäkla sönder blonderat mitt hår var/är eller? jag tänkte faktiskt färga utväxten och mörkt under, men mitt hår mådde verkligen kasst :s sjukt slitet. så jag tonade det istället, tanken var att få det som jessica alba då fast med lite mörkare under, men det gick inte. så jag får bara slänga in lite ljusa slingor i detta allt efter som. sen åkte jag hem, sen vidare till bup/bäckefors. snacka lite och så, sen blev det hem och då kom min linda <3 på besök, det var trevligt :) sen fick vi vårat dagliga ryck och åkte först ut och mocka och fixa mat till hästarna, sen vidare till grinstad - grinstad lanthandel. haha dit kom johan, oscar & fredrik. trevligt umänge! efter ett tag så åkte jag linda & oscar in till mellerud, dom skulle käka. sen hem och försöka sova, gick inte så bra. mycket bra dag :) dock hade jag ont i röven efter att haft fått sitta hela tiden typ.

idag, ringde min klocka halv sju, halv j ä v l a sju. tror ni jag var död eller? svar ja. dra åt helve*e va trött jag var, usch! men det var bara att bita ihop, för idag skulle jag till nya skolan! :'D haha. så jag fixade jag mig sen vidare till bussen, dock trött som ett as. vi var i trollhättan runt 10 över 9 och på skolan runt 20 i. gick bara runt och kolla runt, verkar skit bra :) just nu så känner jag att jag tror jag inte orkar med pendlingen till uddevalla, så jag stannar kvar i trollhättan. om jag går kvar på media vet jag inte, men antingen det eller stylist - återstår att se! nu sitter jag och kollar på lite tv & smsar med bästa <3 sen ska jag lägga mig tidigt, punkt slut. vilket långt inlägg :D haha jag kan om jag vill ;) här kommer lite bilder från igår och mitt hår! nu ska jag kolla på nytt löshår.

igår v


jag åkte hemifrån 10 över 9, blond.


jag kom hem kvart över 4, brunett. haha!

   
                                                             GRINSTAD


PUSS

hiss på h&m!



h&m och gina tricot är mina absolut favorit affärer, bästa som finns. märkeskläder kan slänga sig i väggen!
imorgon ryker mitt blonda hår, ska bli kul och se hur det blir. bild kommer nog imorgon kväll ;) var beredda på allt!
nu ska jag ut en sväng, puss.

-bloggen cpar totalt?! mitt inlägg lägger inte upp sig. aja, någon gång gör det väl det..


boooooooring

fyfan vad jag har tråkigt :( vad ska man göra på en söndag? kanske ska gå bort till nenad och sjunga lite ..

svar till anonymus

jag har absolut ingen aning vad det blir för hårfärg ;D men allt ifrån jätte många bruna slingor till mörkt. får se hur detta slutar!

:) <3

3 dagar kvar tills skolan börjar, ska bli roligt faktiskt :)
klart jag kommer sakna att sova ut och det kommer bli segt på morgonen. jag måste vara på station kvart över 7, då jag brukar gå upp när jag gick i mellerud. inte SÅ rockigt. men jag har kommit på en plan, jag fixar håret hemma o sminkar mig på tåget ;) haha. ibland får jag allt till det otroligt bra! sitter och kollar på tv nu & smsar. asså, det är så dåligt på tv nu för tiden, till och med cartoon har gått och blivit dåligt.. haha. idag ska jag chilla, imorgon bär det av och köpa löshår :) sen på tisdag så är mitt blonda hår borta, buuuuuuuuuuuuhu. puss :*


godmiddag :)

sitter och laddar upp massa bilder på bilddagboken från igår.
jag hade de trevligt igår faktiskt, var väl lite segt då och då men sånt får man leva med :>
idag skulle jag linda & vickan egentligen till laxbyn men blev inte så, för dåligt väder osv.
så det blir nog bara lugnt idag, tror jag iallafall. får se på detta :) men ärligt talat så har jag slut på fantasi.
VAD ska jag skriva om? VAD vill ni se mer av? släng in en kommentar så ska ja bättra mig, puss

dagens outfit



städade även garderoben förut ..
före  
efter

HAHA!



hahahahahhahahahahhaha, kisse kan slägga sig i väggen.
www.gaybloggen.com

..

 


remember all the things we wanted
now all our memories, they're haunted
we were always meant to say goodbye
even with our fists held high
it never would have worked out right, yeah
we were never meant for do or die...

i didn't want us to burn out
i didn't come here to hurt you now i can't stop...

i want you to know
it doesn't matter where we take this road someone's gotta go
and i want you to know you couldn't have loved me better
but i want you to move on so i'm already gone

looking at you makes it harder
but i know that you'll find another that doesn't always make you wanna cry
it started with the perfect kiss then we could feel the poison set in
"perfect" couldn't keep this love alive
you know that I love you so i love you enough to let you go

i'm already gone, already gone you can't make it feel right
when you know that it's wrong i'm already gone, already gone
there's no moving on, so i'm already gone

BILDER FRÅN LISEBERG!


vi GICK till liseberg, ja här är vi hurtiga!


och gick och gick


ja, man kan nästan säga att vi aldrig slutade gå!


så vi fortsatte gå, och linda drog en pose.


och vi kom fram till slut, sjukt najs! första vi åkte var rallybilarna.


linda fick köra, jag skratta så jag grät! hahah


vi gick till spegelhuset, roliga speglar det dära.

 
snyggt, skit snyggt!


jaaaaa, vad ska man säga


korta och tjocka spegeln


ganska så snyggt


HA! jag åkte den ;)


åh, min ÄLSKADE flumride <3 bästa som finns


linda i flummmmmmerideeeeee


även om jag älskar flumeride, så tror jag inte den känner detsamma för mig ....


som sagt .. den kan inte älska mig.
jag och oscar förresten! :D


men jag var lika glad ändå
(min haka såg knepig ut ....)


goe emelie


när vi ändå var igång, så drog vi kollorado också


linus & sandra i kollorado


martin & oscar


tråkmånsar, linda och johan
sista bilden, sen bar det hem :) sjukt underbar dag.

omröstning!

 

det står alltså mellan dom här två :) jag är inte säker, vad tycker ni?
den färgen jessica alba har är ja ganska sugen på, fast med lite mer ljusa slingor. men även den röda färgen!
åh :( hjälp mig!

förresten, vad har hänt med dessies blogg?!

HAHA!

detta är ju lite komiskt faktiskt xD



jätte gulligt av dig att du ger mig kommentarer, för dom älskar jag! men lite svårt o bestämma sig?
who are u qutiepie?

liseberg igår var toppen! behövdes verkligen, och jag hade så jävla roligt! jag åkte inte så speciellt mycket, inte om man jämför med dom andra dvs! men jag vågade på mig två nya saker jag aldrig åkt förut, stolt! åkte hem runt 10, och var hemma runt 12. tack alla för en underbar dag! 

på tisdag ryker mitt blonda hår, ni tycker rött. jag tror inte jag passar i det helt ärligt "/
så blir nog lite mörkare blond och så. jaja, vi hörs senare. kyss på rumpen

LISEBERG PÅ HÖGNIVÅ!

idag blir det liseberg med bästa linda :') ska bli skönt att komma på andra tankar!
håller på att göra mig iordning nu, snart kommer linda så då blir det upp och ta ut pengar,
sedan klockan 10.33 bär det av till liseberg och hoppas på en underbar dag!
skriver när jag kommer hem. ha en fin dag, för det ska jag ha.
puss

förresten, igår fick ja besökrekord :D över 115 pers, de ni ;)
förstår inte vart alla kommer ifrån men xD


:)

mor har kommit hem från jobbet, så skall ner och prata med henne.
så jag kan beställa tid för klippning (!!!!) det behövs, och färgning.
sen måste jag ju köpa nyss löshår också, ska köpa på rapunzel. 1600, woho!
allt detta kommer jag betala med mina sparpengar, tycker det är värt det :)
sen ska jag köpa bruna linser med, haha. stora förändringar på väg!
får hoppas att jag hinner med allt innan skolan börjar bara (: och visst kommer jag att
sakna mitt jätte blonda hår, men det är inte så svårt att få tillbaka eftersom att jag inte färgar det mörkt. men det är så fruktansvärt tråkigt att ha blont hår, det var kul dom två första månaderna nu är det så jävlans tråkigt! vill ha något nytt. får bara se vilken färg det blir :) vad händer idag egenltigen? jag och linda har tråkigt


hårfärger

hejsanhoppsan! :)
idag är jag glad, än så länge. woho!
innan skolan börjar, dvs om en vecka. så vill ja ha mitt hårfärgat!
så tänkte om ni ville vara lite gulliga och hjälpa mig.


  
1                                      2                                           3

ja, som ni förstår så dissar jag det platina blonda ;)
bort med det gamla, in med det nya!

förövrigt, vaknade jag klockan sex imorse av att det ÅSKA och SMÄLLDE i hela himmlen ;o
det typ skapa i huset för det small så högt, gissa om jag var rädd? haha.
idag ska jag och linda göra något roligt, men vad? förslag?

levnadstecken.

ville bara säga att det inte kommer så mycket social upptadering,
då jag inte har ork av personliga anledningar.
vill inte lägga av helt nu när det går såppas bra här så det kommer ungefär ett inlägg varje dag
bara för att visa att jag lever.
hade bra, älskar er.

..




tack för allting, du gjorde mina dagar, veckor & månader.
& du .. du gjorde mig lycklig du med.
jag älskar dig.

åskiliåsk

sitter ute i pålbön, det åskar. iinte kuul! och det är typ storm med, uschamig.
ikväll ska jag vara med micaela och sofia tror jag :) sen hoppas jag på att träffa älskling! <3
JAJA, HEJDÅ :d

:)

får säga godnatt tänkte jag


ECHNATON

jag saknar dig killen, så jäkla mycket.
när jag var ledsen eller arg, så kunde jag alltid åka ut till dig.
och där stod du med dina busiga stora ögon, och du fick mig att le!
det fanns inget bättre än att stå och gråta ut och krama om din hals ..
jag minns någon dag innan du skulle åka iväg till dina nya ägare, jag grät och grät.
jag fattade inte att du skulle åka, jag stod och krama om dig. och du la ditt huvud på min axel.
precis som du förstod. jag saknar dig coccos, du är och förblir det bästa jag haft, någonsin.


    

    

   



-


-



HAHAHAHAHHAHA

blubb är ju bara förjävla rolig ibland xD


trött

denna värmen tär på en, oja oja. ne ska hoppa in i duschen nu!
sen blire hem till micaela o hämta klär, om det är öppet dvs. hoppas på en trevlig kväll!

MUSIC.



får bli musikvideon idag också, för den är skön!
och även låten, lyssna och ta år er :)

idag är det fagert väder ute, ojaoja :) ehe. ska snart ut och lägga mig i solen! igår blev det väl en mer eller mindre lyckad kväll, stressade som en i d i o t. för som ni säkert har märkt så är jag inte sveriges snabbaste, halv sju ringde micaela mig. 8 var jag hos henne, haha! men då hade jag faktiskt duschat och fixat håret och grejsat <: sen sprang jag förbi koffe och hämta upp han sen vidare till micaela, som var mindre glad. sen upp till köpingen en sväng, sen ut till mange :) men jag åkte till mellerud sen lite senare med micke, träffade lite folk där uppe. sen körde viktor hem mig, thank you. sen in och försöka sova, men jag har upptäckt att när det är fullmåne så kan jag verkligen inte sova -.- så jag somna halv 5. sen väcker mamma mig halv 12 som vanligt, underbart! jaja, skriver la ikväll.


bild på nye håret <:

:D!

nu bär det av till mange schmiiiiiiiiiidt!
bilder kommer i massor imorgon, pusshey!

fixning pågår!

precis kommit ut ur duschen, blåst håret & nu ska jag sminka mig.
sen platta det :) sen blire av till micaela och hämta min tubkjol som hon ska sy in :)
tack babe!
aja, sen vettefan vad som händer ^^ kanske mange, men tjingeling!

good morning, it's a beautiful day!

idag skiner solen som aldrig förut! hääääärligt härligt.
igår blev det en film kväll med favoriterna, just like old times :')
ska snart ut till miclalelas pappa och hålla henne sällskap :> pusshej

morrn!

fint  väder idag, så ska över till emelie och sola. sen färga hennes hår.
ska även byta till comviq nu då jag är trött på telia, haha.
men vi hörs senare, hare gött haj!

irriterande!

denna jävla kissie, jag dör! hon sitter och snackar skit om stora bloggare.
dvs blondinbella & kenza. det är P I N S A M T! jaja, godnatt

vad är det vi strävar efter?

för vi är ju aldrig riktiga nöjda med allt. det finns alltid något som inte duger.
jag själv som person, klagar över allt. det gör jag jämt om någon har en liten liten fläck på sina byxor  så ser jag det på 100 meters avstånd och det första jag gör, är att påpeka det. jag hatar det som fan, men jag har varit sån i hela mitt liv och det har påverkat väldigt mycket. men egentligen, så vet jag att jag inte är själv om det. det finns många andra som klagar precis lika mycket som jag. men grejen jag ville komma fram till var, att varför kan vi inte vara nöjda med det vi får och det vi har, varför måste vi ha mer? vad strävar vi efter?

godkväll sötnosar, jag känner att min blogg börjar bli väldigt mycket tankar.
och det kanske är bra, för det kanske behövs komma ut :) idag har varit en låt-mig-sova-bort-denna-dagen-dag. allt jag vill är att sova, kanske håller på att bli sjuk eller börjar gå in i en depression eller något :s fan vet jag. men humöret har ändå varit på topp faktiskt :) imorgon tror jag att jag ska ta mig en liten tripp till trollhättan och hälsa på lite nära och kära. jaja, inte mycket att säga. mer än att jag är trött på min pappa som har varit sur på mig sen han kom hem :s gubbfan.
godnatt!

god eftermiddag

.. mina kära läsare :) har precis käkat pasta carbonara, som jag gjorde.
och den blev lyckad, ganska grym är jag ändå. haha, nu sitter jag och kollar
tv och ska snart göra hårinpackning, sen blir det upp till älskipälsk och mysa.
jaa, jag vet inte rikigt vad jag ska säga. har varit uppe och solat solarium idag.
och lagat mat då, haha. och jag har lite lagom beslutsångest, vågar jag färga håret rött?
tycker utters hår är så jävla snyggt ;o vill ha det så. men att gå från vitt till rött, vågar jag?
jaja får ta en funderare på de.


utttttttttttttttttter :>

ne ni kära folk så har jag inte så mycket mer på hjärtat :)

TACK ABDULA!

du överaska mig totalt! :D tack så jävla mycket, blev as fint.
(ändrade bakrunden bara.)
du är en ängel!

godnatt

lycklig!

im so lucky lucky!
jag är sjunde reserv på frisör i uddevalla nu, jag är l y c k l i g !
fan va kul :D nu ska ja duscha, tjing


13.30

ja orkar inte mera, dina ord får mig att gråta

varje dag i mitt liv har vart en stor gåta

dagarna dom går,o de sägs att läka såren

men frågan står kvar, vart har du vart i alla åren

lite smakprov på låten som snart ska spelas in ;)
inte mycket att säga, är trött och vill sova. idag blir det lugnt, får se vad som sker.
hoppas på fint väder snart här så att jag och micaela kan åka till liseberg!
kösshej


<3

nattinatti alla sötnosar, idag har jag passerat över 100 besökare.
det blir så himla mycket roligare att blogga när man vet att folk kollar :)
vi hörs imorgon :)

sanning.

hahah tack ju ;D
ta inte illa upp nu / men jag trodde du
var hur dryg som helst och allt sånt,
men det verkar du verkligen inte vara :D
folk snackar en MASSA skit! :/ mörr på det.
DU ÄR SÖT; DET VET DU ((:


såhär skrev en tjej till mig som jag faktiskt inte känner alls. har träffat henne en gång tror jag men då pratade vi inte. det jag ville säga var att, jag är är så trött på att folk dömmer mig ut efter mitt utseende. nu säger jag inte att denna tjejen har gjort det, men hon har lyssnat på folket omkring henne. JA, jag kanske ser ut som en fjortis och JA, jag kan erkänna det. men bara för att jag ser ut som en, så behöver jag faktiskt inte vara det på insidan. jag behöver inte vara någon som springer runt och luktar kiss, och jag behöver heller inte bete mig som en. jag hade en period som jag faktiskt verkligen betedde mig och såg ut som en fjortis. men den tiden är över för mig. för jag vet att mina vänner och mina familj, tycker om mig för den JAG är. jag behöver inte spela en populär fjortis för att bli omtyckt av dom jag älskar mest, för dom älskar mig för den jag är. och det vet jag. så nu vill jag säga till er som läser, som inte känner mig. att även om jag ser ut som en 14 årig fjortis, så är det inte så.

sen vill jag skriva till min underbara lillasyster.
sandra, jag saknar dig så sinnesjukt mycket. kommer du ihåg när vi satt utan för gymnasiet, och jag sa hur mycket jag saknade DIG? den sandra som är sandra när du är med mig. inte den sandra bakom datan, som springer runt på köpingen som något hon inte är. jag känner inte igen dig längre, jag vill ha den spralliga goa sandra som är hon med mig. den sandra jag är stolt över, som jag vill skrika ut åt hela världen att DETTA ÄR MIN LILLASYSTER! min goa lillasyster, som blev full på körsbär en gång. den sandra som käkade kattmat. den sandra som älskade att hoppa på höloftet, den sandra du egentligen är. jag vill inte skriva detta för att vara taskig, utan för att jag älskar dig så fruktansvärt mycket. det finns ingen som någonsin kommer ta din plats i mitt hjärta, för där står ditt namn inristat.
sandra  karro, för all evig tid.
jag saknar dig gumman.

besökare, tävling :D

okej, jag känner mig as fjantig nu. men denna bloggen behöver verkligen ..en liten upppuffning om man säger.
så vi kör på detta :) jag har i snitt 75-90 besökare om dagen. NÅGON jävel kanske är på?! :)
tänkte köra en tävling om dagens snyggaste outfit. vad sägs som det? :)
kommentera på vad ni tycker, ja som nej :) vore skit kul.

förövrigt så blev det en chill kväll, i taket lyser stjärnorna. filmen jag grinar som en idiot till.
haha, men det är sköööööön. har precis snackat klart med micaela och tagit min pencillin
så nu blir det datorn en stund sen tvn och sen sängen :) så vi säger så.
hare fint hörni, pussas.

ps. ny design på g ;)

you gotta see all on the right side



tänkte dela med mig lite av en grym låt :)

något ni kanske inte visste om mig är att jag faktiskt gör låtar med en som heter nenad :)
haha. har gjort 2 hittills, men håller på med en tredje nu som jag tror kommer bli bäst.
den kommer jag nog länka förhoppningsvis så ni kan lyssna :)


:))

att klanka ner på mig, gör mig inte svagare.
det gör mig så jävla mycket starkare!
även om det önskas, så kommer jag aldrig i hela mitt liv ta åt mig av skitsaker igen.

för tro mig, jag har fått nog av att ta skit i onödan. i hela mitt liv har jag låtit folk trycka
ner mig, jag har blivit förbannad och ledsen. har sagt massa saker, men aldrig till dom.
det är oftast mina vänner som får höra detta. men aldrig igen
detta är jag, jag är stark. och jag behöver inte eran skit!
ville bara få det sagt, haha

ikväll blev det en helsikes myskväll hos mangeeeeeeee, käkade smörgåstårta hyrde en film
(idioten jag valde den, och jag hade sett den - men de kom ja på när jag satte på den) haha.
sen kolade vi klart på den, sen vidare till bröl en sväng vi skulle hälsa på utter men hon hade
inte tid :( sen hem och nu sitter jag här. jätte glad över att mamma och pappa är hemma :) haha.
snart kommer micaela, så då blir det någon film och sen sova. inte för att jag är speciellt trött men
det gör la inget :) haha. så godnatt allihopa, vi hörs imorgon :)


15.28

grattis till carolin & magnus på eran dag!
<3

vaknade 2 idag, ganska så gött. ska snart byta om och micaela ska fixa klart sig.
sen blir det hem till mange och göra tårta och kika film tror jag :) myspys.
ikväll ska jag och babe kolla film och mysa tror jag, hoppas på det iallafall.
juste, jag slutade ju käka pencillin förra söndagen för min blodförgiftning. tro inte fan
att jag fick det igår med då, för urinvägsinfektion! åh, så jävla segt. sitter och skriker för
mig själv när jag pissar, jätte snyggt. haha!
nej nu har jag inte mycket mer på hjärtat, mer än att jag älskar min piercing i örat. grrr
aja, tjingeling :)


a new change in my life, wihu

 
töjning! åh det är ju så jävla snyggt, kanske ska gå och bli svarthårig med?
haha. nej men seriöst, vi börjar med en piercing i. sen vidare till töj, love!

blev en chill dag idag, med lite katastrof mellan på dagen men det löste väl sig mer eller mindre. sen upp till simon en sväng och chilla, sen kom micaela och per och hämtade mig så då blev det hem till henne en stund. sen ut en sväng men det sög så blev hem igen, nu är micaela trött så får följa med henne ner och fixa och dona lite, sen sätter jag mig här en sväng till lägger jag mig och sover jag med. imorgon får jag se vad som händer, kanske ändrade planer pga bråk as usual. men får se. men hare gött hej!


RSS 2.0