you make me wanna fall


HEADER.

jag behöver seriöst hjälp med en ny header, en skit snygg vill ja ha..
någon? :)

nattinatti


tandblekning


bleker mina tänder med detta, funkar fint!
har bara testat en gång en så länge
kostar 400, fick mitt billigare av alicia
det tackar jag för! :) ♥

det är en länk till alicias blogg om du trycker på hennes namn,
vet inte varför det inte syns att det är en länk!



tandblekning

tjofräs! nu ska jag ner och forma mina skenor, sen blir det tandblekning för hela högen. najs!


sveriges tråkigaste blogg äger jag

inte så najs meeeeeen
känns som att jag bara skriver godnatt inlägg, men inspirationen flöder ju inte direkt.
men jag säger godnatt här igen så får jag uppdatera mer imorn helt enkelt, my word


this love

kommer till mig inom en snar vecka


trött

ja, jag är trött. förjävla trött
ph & andra avenyn, sen sova
godnatt people


sommar



jordgubbar, grillat, glass
SOMMAR.

ville bara meddela att jag vill ha sommar som en dåre, värme - sol - bad!
nötar gammal musik nu, men skall snart hoppa ner i bingen och sova.
så, godnatt


guldbaggen

tjenixen people! jag sitter som en hösäck i en sackosäck och glor på guldbaggen, intressant huh? dålig update också måste jag erkänna, men har varit hos freddelation från igår och sånt där, så har inte haft tiden i akt så att säga. jaa, så vad har vi gjort då? det vi brukar, chillat järnet! han somna väl vid 8 eller nått igår. haha han är så jävla rolig när han sover, han pratar gärna i sömnen igår börja han lite också..

jag: älskling hoppa in istället filmen är slut så jag ska sätta på en ny
fredd: GÖR DET SJÄLV DÅ VAFAN.
(i sömnen,)
jag: HAHA, men fredrik HOPPA IN!
fredd: gör det själv, och sluta fuska så jävla mycket!!
jag: hahahaha what?
inget svar.

efter någon timme vänder han sig om, och även så för o se om han var vaken. men icke..
fredd: har du legat i ett solarium nån gång?
jag: ehm, ja?
*SNARK*

HAHAHAHA, fick mig mina goa skratt. nu ikvällsingen har jag varit på BUP och sånt där, käkat kebabrulle. SHAME ON ME. och sen har jag bara degat, nu är jag rätt trött typ :) ska kolla klart på guldbaggen sen bräsa på en film sen sova. imorgon är det skola again, projekt arbete mindre kul men soft schema i vilket fall. nä, nog tjatat för mig. piiiiiz! 




lördagens outfit förövrigt
oversize linne
''mc'' jacka
lacktights

shoes, mina älskade boots


fest day two








seasons in the sun



denna låten lyssnade mina systrar på när dom var i min ålder
haha tänka sig att det kommer jag ihåg!


little festligheter vare här ja!

godkväll/natt/möra .. ? nått iaf! kom precis hem ifrån anton, började med chillidill slutade med lite chill fest sådär, najs! trevligt att träffa gamla folket igen, =) here is some pics





over and out


john bauer



såhär kul har vi det på john bauer


on my own,

hallu =) sitter i skolan nu och har uppsättningar, snart prov på det. eller ja om cirkus 10 min och jag vill inte :( .. så seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegt. ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, drar mig väl till micaela eller något liknande. imorn vet jag inte om jag skall på öppet hus här på skolan eller inte, får se. hoppas fredd kommer hem iallfall men vet väl hur det blir med det =) så imorn vet jag heller inte hur det blir :) .. jaja, har ingenting att säga mer nu. vill bara sluta, hemma halv 7 ikväll med skulle jag spika.. pz

lalala

dags att krypa ner i bingen och få sin skönhetssömn
imorgon är det skolan som gäller och efter den skall jag fika med en god vän :) ska bli trevligt.
helgen har jag ingen aning om hur den blir, om jag ska träffa fredd eller inte. ger sig!
godnatt


shuffle



åhå, vill också kunna dansa såhär!


on and on


hemskt

alltså jag blir rädd för dagens BARN asså? :s små jävla ungar födda 1999 hade varit inne på min bilddagbok and guess what, TIIEP överallt. VAD HÄNDER?! 9-10 år och nä fyfan, jag vill spy på det. vad händer med världen? okej dagens ungdom, den får väl bli som den blir. men låt barn vara barn förhelvete, sluta trycka i dom massa strunt.. jag blir förbannad, riktigt jävla förbannad.. bah!

jag kom precis in iallafall, och vet ni? det snöar :D ovanligt va? =) åh jävla snö dö eller nått. haha inte min dag idag inte. jag håller på och tvätta också för att jag är så jävla grym. idag ska jag bara ta det lugnt, som vanligt :s sen imorn är det skolish & sen träning och det är ju ganska så najs. nu ska jag ner och göra mig en rejält go middag, typ spaghetti. (OBS OBS OBS, fullkornsspaghetti såklart) ;) pz!


sorräy

sorry people for bad update! men har inte haft tiden så att säga :) igår vart jag i skolan som var rätt så jävla seg, matte i 6 timmar. woho! eller ja, fick sluta tidigare.. så 4 timmars matte då :) hemskt. sen åkte jag bussen hem till freddddie, chillade en aning. så himla skönt att komma till hans trygga famn igen, jag tänkte på det förut förresten. jag har aldrig känt mig så trygg hos någon kille på det sättet som jag gör hos han, jag känner mig trygg & välkommen. iallafall, kollade på sommaren med göran sen sten somna han jag kollade en halv johan falk och somna ganska gott jag med. inte somnat så tidigt på länge länge. imorse ringde våra klockor halv 7, fredds var först ut.. haha han är så rolig min lille snok, han hade skrivit ''VAKNA DIN JÄVLA BONNFLÄRP'' när klockan ringde, haha fick mig ju ett gott skratt. och med det somnade jag också om, vaknade klockan 7 av att det knacka på dörren. HE HE försoooooovning. men det löste sig, vi fick skjuts ner till uddevalla. skolan bestod av svenska, projekt arbete. och sen frisör, uppsättning. suck on that, usch. sen hem, halv 7 var jag hemma som vanligt. sen bara tjillat :) upptäckte även att jag packat ner fredds tshirt istället för mina mjukisbrallor.. så nu tar jag tillfället i akt & sover i den. så känner jag någon lite närmare, nej nu ska jag och tshirten sova =) godnatt!



BILLABONG.


LYCKA!!!



jag och fredrik är lyckligt lottade..
och jag vet vad ni tänker nu,
''dom har knappt vart ihop i 2 månader''
men vi är lyckliga ihop och därför bestämde vi oss för att behålla detta mirakel.


vapenbröder



mannen i mitt liv


bikini

första bikinin inhandlad, mer kommer!
men det är ju lite svårt och hitta bikini till mig då jag har väldigt små bröst så bikini på mig är inget snyggt alls. men något måste man ju ha ändå =)


-

ändrade planer, sitter hemma today med.


drop it drop it low girl


this is good shit mäyn!

goddagens, sitter här rätt schleten och go kan jag ju meddela. och jag har fått en finne på läppen! :o okej inte på läppen men precisprecis under läppen, och lite på läppen ofta? nej. tur att jag bara får pyttefinnar som knappt syns. nog pratat om det. jag ska snart hoppa in i duschen sen fixa och dona lite. sen åker jag nog till fredrik som det ser ut som, let's hope so iallafall. jaja, inget o säga. puss

PINSAMT.


EPA KARRO?!

say WHAT?! haha jodå, epa skall jag minsann inskaffa mig. nej inte för att jag är raggar/cooling. utan för att kunna ta mig fram liksom, till stallet som till kompisar. kanske även till fredrik, för det är ju inte gör långt dit. så det är najs, och gott på vintern också värme och gott på sommaren om man vill åka lite längre bort till en strand eller till sommarjobbet. allt blir så himla mycket enklare liksom. mina systrar tycker detta är förfärligt, inte jag ;) haha.

nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, haha inte gått ur nattiklärna än och ja. det är väl skönt det med antar jag =) imorgon ska jag förhoppningsvis träffa fredd han kommer hem på eftermiddagen så ja, åh så jag längtar. min gris, min bara min gris. jag vill ha mina skor nu också, och sen måste jag köpa mer löshår för detta börjar bli för tunnt och de har liksom vart tunnt från första början :) så yeye. kollar på beck nu och sen ska jag kolla någon annan film, sen ska jag sova djuuuuupt. ska även beställa lite mer gosis tröjor, på tal om det liksom. aja, men nu skall jag kolla klart beck. sweet! o emma otto & daniel, hade bäst i veckan.
pz n' löve




FIRST PICTURE ON US
i fucking love u


..

vila i frid


love

dessa små plöttar kommer till mig någon gång under veckan, lovely!


what what WHAT?!

verkar inte bli något sälen :( .. båring as hell.

sitter i sängen och pumpar musik, :) snart kommer emma & jyrki och efter det kommer sofia och barnen, like. så gott och sova ut idag iallafall, mh mh mh. far, morbror & kusin har åkt på hockey, som jag också hade velat åkt på :@ menmen. idag har jag inte den blekaste om vad som händer, men det ger sig la det med. kommer sluta med en seg kväll hemma i guess. imorn kommer fredrik hem, och så jag har längtat. pz!

jag är starkare än någonsin


to cool for school




åhåh, jag älskar min brutta ungefär sååååååååååååååååhär mycket!


en vanlig skoldag med mig och cassandra


proppis

.. mätt :) höhö. kom hem för en stund sen, käkat lite och nu är jag mätt som en annan idiot. ikväll ska jag iväg till micaela på tjejkväll, :) mysigtmysigt. och imorgon vet jag inte vad som händer, får se på de! helgens planer i några ord är att övertala mamma om att få åka med emma & gänget till sälen på söndag :) päyz!


HAHA!



orginalet



parodi av albin
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH


goodnight

kass uppdatering yes i know
bättre imorn kanske, ja ska iallfall shoppa med emma imorn så får väl ta lite bilder
pz


godnatt!

imorn blir det skola, frisör hela dagen. sen träning på kvällen, åh så jag längtar efter hästlukten.
sen ska jag väl sakna ihjäl fredrik också ..
guuuuud nätt


det okända

godkväll :) sitter och kollar på det okända, det är nice men fan så äckligt! idag har jag varit nyttig också så att säga, käka grovt bröd till frukost, käkat en apelsin, käkat fullkorns pasta med tomatsås. och nu äter jag salta kex istället för chocklad, jag är så jävla grym asså :) förövrigt så har jag bara chillat hela dagen, jätte skönt att bara vara. och nu ikväll har jag fixat & donat med löshår och kollat på halv åtta hos mig. nu skall jag ner o hämta mer kex sen kolla klart på det okända :> päyz!


i will love you to death


outfit,

dagens slet outfit, blidde inget överby idag. tar det en annan dag i veckan :)



posarN



ta vara på det du har, en dag kan det vara borta

godkväll gott folk :) har precis haft mitt dagliga vardagsprat med micaela, på 1½ timme. prata om allt mellan himmel & jord as usual. fredag är jag boka för tjej kväll iallafall, gött nice eller? lördag vet jag icke. imorgon åker jag iallafall till överby och shoppar, får se om jag får med mig min brutta emma men hon vill icke svara på mitt sms så får se hur det blir med det, kanske åker dit själv en sväng annars :) jag skall snart borsta gaddarna och ta bort spacklet sedan skall jag fläta mitt hår och sen lägga mig och kolla paradise hotel :) godnatt!


home sweet home, allibaba!

sjunger dom allibaba? :s blev lite tveksam på det nu, hm.

hej iallafall, jag kom hem för en stund sen så har kekat en dret go middag. och nyttig också, även fast jag har vart as dålig idag, ätit cheeseburgare, käkat chockladboll & druckit lite cola. fan då! :( men nu straffar jag mig själv med att inte äta något godis allt i helgen, bara nuts and fruit. låter la fint?! :D höhö. farfar kommer snart hit så skall väl gå ner och vara lite social mot han kanske (: jaja, imorgon är jag ledig och det ska bli såå skönt! 


<3



















har jag er
har jag allt.


good morning

trött trött trött & åter trött. sitter på svenskan nu, fått ny svenska lärare. verkar la vara rätt okej ändå =) ska köpa mig en stor fet kaffe sen ifall ni undra.. ja, ingenting och säga egentligen ville bara säga god morgon till er.
vad händer i helgen förresten? jag blir ju ensam denna helgen eftersom fredrik åker på torsdag, åhå :( så what's händeeeer? piiiz



vill bara lägga mig i sängen o tända massa ljus och sova sönder


:)

känner att jag säger godnatt till er redan nu, för jag lär däcka efter familjen annorlunda.
nattinatti angels


dagens outfit




känner ingen ånger

neherå, det gör jag då icke :> jag fick sluta tidigare och därmed tog jag en buss till färgelanda på momangen. träffade spillevinken iallafall en halvtimme och det var det värt :) sen var det bara vidare till bup, vi drack te och pratade bara allmänt idag. så det är najs, och idag har jag varit SJUKT duktig. jag var as sugen på cola förut, men jag köpte mig en loka. duktigt karro! det låg en klubba i skafferiet, jag gick upp och käkade vindruvor. duktigt karro! 10 points to me. nu skall jag knapra i mig lite mer vindruvor och invänta halv åtta hos mig. tjo!



väldigt fint i uddevalla idag, solen sken som aldrig förr :) brr!


kallt o jävligt

ja, jag kom väl typ halvvägs på debatten.. nu sitter jag i klassrummet o fryser. känner ånger över att ja inte får träffa  fredd idag heller då han sluta halv 11. vissa har det bättre än andra. men nu ska jag käka pänbeff, äckligt men äta böööör man


skolan

jadå, jag drog mig upp kvart i 6 imorse. trots att har fått 3 timmars sömn, tror ni jag är något sleten och något trött eller? japp det är jag. som in iiiiii! och bytt schema har vi gjort också, så på måndagar har vi ju nu naturkunskap första passet & matte andra. ja, man ska väl inte klaga. men matten kunde väl förfän varit på morgonen så att den var överstökad för dagen o veckan. iallafall det var kul och se dom flesta i klassen iallafall, även fast hälften typ är borta. michelle har gått och blitt blond just like me, tove har en grön slinga i luggen men annars är det väl ingen större skillnad. vi slutar tidigt idag iallafall, 16.30 ska jag vara på bup. så förhoppningsvis så slutar älskling lika tidigt som jag så jag kan åka till han så länge och vänta där istället på rötna kampenhof. eller så drar jag in och shoppär lite. nä nu ska jag tydligen göra något debatt arbete som jag inte har någon aning om, får la lägga till leendet och göra det ändå! pöss


gordon



första och sista gången han är go mot mig tror jag :)
klockan 9 på morgonen, jag halvt dö oliver överenergisk


if love was time,

jag har tillbringat kvällen hos kära familjen bergqvist :) klippt annelie & käkat våfflor. kom hem hoppade in i duschen, blåste håret som nu för tiden tar ca 10 - 15 min att blåsa.. och nu sitter jag här, är rätt dö & rätt trött. imorn ska jag upp tidigt, och då överdriver jag inte om tidigt heller. så godnatt nu alla gosiar, puss


dagens/kvällens outfit.


en slarvig söt bulle


when you mean it, i'll believe it

the 7 things I like about you!
your hair, your eyes, your old Levi's
when we kiss I'm hypnotized
you make me laugh, you make me cry
but I guess that's both I'll have to buy

your hands in mine
when we're intertwined, everything's alright
I wanna be with the one I know
and the 7th thing I like most that you do
you make me love you, you do


i want



åååååh så fint


den ungen är väl inte to die for? .. sötipöt


kiss n' tell


ke$ha - animal

åh, vad skönt det hade varit skönt och åka bort nu va? :> typ till turkiet, thailand, grekland. varmaste stället av det är nog thailand nu tror jag, men ändå. värme, sol, bli brun! åhåhå, jag vill. eller så vill jag åka till fjällen och bara ha kul i kylan, hellre det än att typ hålla sig inne för att det är så svinigt kallt ute :o





vad föredrar ni? idre/säfsen/sunne/sälen & allt vad det finns
eller varmare ställen? :)


morning

sitter här i min säng hur trött som helst! blev inget överby då micaela inte fick tag i fkort, lite surt så :( menmen, får tröstshoppa imorgon eller något. så idag blir det bara en chill dag igen, kanske drar mig bort till micaela eller något. på torsdag (?) eller fredag åker fredd till branäs, så förhoppningsvis får jag träffa han nångång denna vecka som kommer. nu skall jag ner och äta en feting frukost, kurrar gott i magen nu känner jag.


tungt

måste släppa detta nu, måste komma över det. nooooow! jag har tankat massa filmer så ska ner och borsta gaddarna och gosa ner mig i sängen till massa film.. imorgon åker jag till överby och shoppar, det ska bli niceprice. sen ska trycka ner mig en fet jävla cheeseburgare, och det blir den sista. för nu när skolan drar igång så blir det träning på riktigt! ska fan i mig komma i form nu, jag må vara rätt smal men vill väl ha en tränad kropp eller? :) så ja, så får det bli. och jag ska göra detta nu, jag ska inte glömma av det. jag ska inte äta massa godis och chips, bara på helger. det svåraste kommer bli colan, åh min älskade cola. men jag ska fixa det, det måste jag! ska även påminna mor om att hon ska ringa körskolan så jag kan ta sån där kurs så jag kan börja övningsköra, tycker det är på tin att jag tar tag i det nu ;) även fast jag har ungefär 2 år och 26 dagar kvar tills jag ens fyller arton. men varför inte börja i tid? okej, nu snackar jag bara en heeeeelvedes massa bull. pz n' lööööve


plus att jag saknar mina gullungar,


i brist på annat

jo, jag hade lite båååååring så jag ändra blogggen :> tycks?


djup

ja, denna veckan har varit en väldigt känslomässig vecka. varit hos fredd i 2 dagar, brutit ihop ett antal gånger. nej han har varken varit taskig eller skärt av min tå, jag har bara grinat. grinat i massor, och skrattat. men allt har lättat efter att tjatat på han 12040404 ggr så att jag vet helt säkert att allt är bra, så det känns bra. allt känns som förut :) min gosegris ♥ iallafall, varit hos freddddielation och typ degat sönder. i onsdags när jag kom dit däcka han vid 7 och vakna inte förrän vid 11 dagen efter. jag har nog aldrig kollat på så mycket film i hela mitt liv! men iaf, vi var ute en liten sväng till affärn igår sen bara legat i sängen o mysit en hel del, gött som bare fan. hemkommen för någon timme sen så ikväll blir det lugnt, blir troligtvis till att vara med micaela. men nu ska jag be pappa köra mig till kvarnis så jag kan köpa cola & en heeeelvetes massa godis. und majskolvar :> pyss på snoken


i will never leave your side, and thats a promise
min bara min fredd


seven

hallo :) skall snart hoppa in i duschen. sen åker jag till fredd :) ingen aning om vad som händer, men det ger sig.. hadeeeeeeee


en månad.

det har hänt mycket på det, från allt till inget.

fredrik <3


hjärta

för du & jag har ett band som aldrig kommer slitas ut.


morning people

sitter här i soffan och glor tv, ska snart kolla om paradise hotel programet från igår har kommit ut :)  idag blir det bara en chill dag, meningen var att jag skulle åkt ner till överby och handlat lite men vädret tillåter inte riktigt det då det har kommit typ 2030040404040404959595959 meter mycket snö ute. not fun! men har inte så mycket att skriva nu, så kanske skriver senare. pz


nyår

jag har snott emmas klipp samlingar, har inte orkat sätta ihop dom själva!















awsome nyår, <3


HAHA, ibland är ni för goa

''har du två bhar på dig på bilden längst ner? :p''
svar: HAHA, no! linnet är sånt :)

emma.
jag använder matrix ''so silver'' :) skit bra! try it.


dagens


allt från gina typ,




kände för en söt pose
the real me ;)
nooooooot


now, tell me something they don't know about me!

åhå, 8mile <3 ingen film är bättre, åh den är så bra :) + att eminem är snygg.
har precis duschat nu, så håller på och fixar mig. ska platta håret, sminka mig lite.
löver kommer hit idag, det är lycka det :) så ikväll blir det en myskväll, gillas!
hörs kanske sen, quties.
love / k


HAHAHA!

hahahahahah, gosisar!
godnatt


älskling

förlåt för mitt temprament, förlåt för att jag brusar upp för ingenting.
är bara så rädd att förlora något som kommit mig så nära,



''jag tror på oss''


:)


sömn

godmorgon! jag är uppe, ni ser inte i syne. och klockan är fucking SJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
låt mig sova :( iväg på middag sen om jag hinner. ikväll ska jag sova, och inte så dåligt heller.
nu ska ja göra kaffe, de behövs.


nyvaken, död.


a little answer

ditt hår är ju inte alls orange
vf sa du så?

svar: jag har blonderat & haft en del silverschampo kan jag meddela då :)
ett under att jag har hår kvar är. who are u my dear?


barnvakt, again :)

ja, jag sitter här i trollhättan i min ensamhet med gordon. som förövrigt gillar mig ikväll ;) fredd kunde inte komma ikväll, :( var så mycket snö på vägarna, jo det snöar igen för er som har missat det. så jag får gosa med gordon, gordon och gosefilt. imorgon åker jag till överby då jag fick ett present kort av emma för 300 kr. najs det :) sen på kvällen hoppas jag innerligt att älskling kommer hem till mig, för jag saknar han redan. enormt! jag kommer skriva om min nyår när jag fått alla bilder. lite lättare att förklara allting då :) men jag hade skit trevligt och träffade underbara människor. hoppas ni hade det lika bra, nu ska jag kolla på star wars.. HEHE! hörs





katten är schizo, och då skojar jag inte..


<3


jag fick en gorilla näsa, drf jag gjorde ett gulligt littet hjärta.
mer bilder från nyår kommer när emma har skickat alla :)


RSS 2.0