BYE

www.nattstad.se/karolinamagnusson
YOU FIND ME THERE.

DAG 7

dag 1: sju sanningar.
dag 2: något som gör dig lycklig.
dag 3: tre bilder som väcker känslor.
dag 4: en bild på dig för ett år sedan.
dag 5: en bild på någon du litar på till hundra och varför.
dag 6: det här får mig att gråta.
dag 7: det här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk.
dag 8: beskriv din förebild.
dag 9: min största rädsla i livet.
dag 10: hur jag är när jag är kär.

HAHA, vad har jag inte gjort kan man väl fråga istället? Har nog gjort allt, flörtat med andra är väl en rätt bra taktik om man vill göra någon sotis ;)


BARAAAAAAAAPAPA
Bra kväll med min häg. Som alla andra kvällar med min häg. HÄG HÄG HÄÄÄÄÄG! Vi har kommit fram till att vi börjar bli smått beroende av varann, haha. Så jävla bra att hon bor i Götet då menar jag, får helt enkelt flytta dit. EEEEEELLLLEEEEEEEEEEEEER? JAJAJAJAJA, vart ute på äventyr. Gasat extra framför pinsamma ställen, vart hos Gammon en sväng, haha random. Och skrattat, såklart. Gjort narr av blondiner som är fula, och pratat om allvarliga sjukdomar. Haha, fyfan vad vi kan ändå.

Vill bara bli 18 barre NUUUU, krogennnnnnnnnnnnnnnn tack. RAGGGGGGA NÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÖHÖHÖHÖHÖ. Imorgon ska jag rida, laga mat och sen iväg till Tröllis. Bra dag bra dag, jag är övertrött och ska kolla PLL nu, så höööööööres imorn. PUSSSSS


HMF.

Tjuuuuuuu! Har precis lagt när körkorts böckerna och ska strax byta om och åka ut till stallet. Ska faktiskt ta en liten tur på snoris idag efter 4-5 veckors vila. Nu ska han sättas igång igen och hjälp får jag av Evelina! Känns super bra. Kvällen ska tillbringas med the one and only Häg. 

Förkyldningen har nästan lagt sig, får lite hostattacker ibland bara så det tackar vi gud för tror jaaaaag. Ne nu ska jag hoppa i stallklär och åka ut till mitt hjärta!
PUSSS


2012, SKA jag:

Fylla 18
Ta körkort
Flytta till egen lägenhet
Ta ur tandställningen
Gå ur skolan
Skaffa jobb
Göra sillisar

Starta 1.10 med Gammon


For the last time.

Sitter och grinar till Moa Lignell, fin tjej.
Väntar på Jenny så vi kan snacka skit.
Vill bli frisk nu.
PUSS

XOXO


-

THE WORST FEELING IS PRETENDING YOU DON'T CARE ABOUT SOMETHING,
WHEN REALLY IT'S ALL YOU SEEM TO THINK ABOUT.Sick women

Inte rört mig ur sängen sen jag kom hem. Är helt död, tät i snoken, hostar som en 50 plusare som har rökt hela livet, ont i bihålerna, slö, frossar, guuuuuuuuuud jag hatar att va sjuk?! Ska stendäcka i sängen nu och sova, blir nog kvar i sängen hela dagen imorgon. Fyfan va röten jag känner mig, TACK DU SOM SMITTA MIG!!!!!!!!Nytt år, nya möjligheter?

Vet inte hur jag tycker 2011 har varit. Som alla andra år tror jag, vissa stunder har det varit perfekt och vissa stunder har jag velat dra täcket över huvudet och lämna verkligheten för en stund. Har iallafall hunnit med mycket, jobbat en hel del framförallt, varit tjock (Innan hela världen gapar o undrar vad det är för fel på mig. Tjock för att varit JAG. Mullig då om det låter bättre...), gått ner i vikt, vart i förhållande, blivit dumpad och bedragen, varit glad, varit arg, varit lycklig, varit olycklig, är singel, jag har hunnit skaffat häst, jag har träffat nya underbara människor, jobbat lite till, shoppat på tok för mö, blivit rötott, missskött skolan, yadayada listan är lång. 

2011 har varit som alla andra år. Men vi satsar på ett bättre år nu, vårat sista år. Körkort, myndig, Rammstein, bålrundor, studentresa, student, sommar, fester och leva livet till tusen. Tack alla fina människor som varit med! LOVEEEEE Y'ALL
Min lilla älskling


Bäste FHALLLLLOOO

Eftersom ni läsare börjat stalka mig, skicka hotbrev, ringa mig osv så får jag väl uppdatera då..? Jag gör detta på stor risk, jag har inte haft det lätt med arga läsare. Men ja älskar er ändå :* HIHI

Har egentligen inte så mycket o säga. Nyår var grymt, lagade god mat, bra folk och ett bra avslut på hela kvällen. Dock var jag sjukt trött efter att sovit 1 timme natten innan, men höll mig vaken till halv 5 ändå. Gårdagen var hel lugn, sov till kl 15 (!!!!!!!), drog upp och käka pizza med Mackan, Ajje, Baba & Roggan. Sen blev det bara stendäck i soffan och somnade rätt tidigt inatt med, götttt. Men ändå är jag helt slut idag, haha vet inte vad som händer med mig right now. Är mest trött och slirig, + en go förkyldning. Lite sommar hade inte skadat =) Slänger upp lite bilder från det senaste + nyår. PUSSS


Promme med snoris


I väntan på en seg Häg


Tåsockar är ett måste

JULDAGEN


Love uuu
Nån outfitta ja hade i veckan, simpleeeeeeNYÅR

Hade en ful-dag och va inte pepp alls

RSS 2.0