mitt år.

ja, vad ska man säga om mitt år. det har varit en mini version av balder kan man säga! det har varit skratt, som tårar. det har varit hat, som kärlek. det har varit jävligt kul, men ändå så jävla tråkigt! jag har upplevt så mycket, men ändå så lite.. så ja, vart ska man börja? mitt år började med att jag skrek och jubla in året hos john, sprang barfota upp till MK och pussa på massa folk. gick hem, och mitt 2009 hade börjat.

ja, januari var väl en vanlig.. tråkig månad. fick lite papper om gymnasieval, gjorde mina gymnasieval.. det gick fort, och inte mycket hände inte! februari rulla sakta men säkert in, pappa fyllde år. och jag kommer inte ens ihåg vad jag köpte, säkert allt ifrån sandpapper till en cykel. någon dag gick, jag fyllde 15 och var coolast i världen. byxmyndig & fick ta moppekort mitt liv var nog bäst i hela världen, ingen hade så coolt liv som jag. jag låg och väntade på min moppe, åh min fina glänsade moppe. aa, om den nu hade existerat. jag vaknar på morgonen och får en hylla! visst var jag nöjd med min fina vita hylla, den var fin och gjorde mycket i mitt rum. men ändå gick jag runt hela dagen och lirka fram olika idéer för hur mina föräldrar skulle överaska mig med denna fantastiska moped, men den dök aldrig upp. snacka om att jag blev som en 3åring och låg och grina! men dagarna gick vidare och likaså gjorde livet. mars smög sig på och även den var en dö månad, hände knappt någonting.

april är ju också en månad på året och även den kom, victor fyllde 17 & jag träffade fredrik den första. ett förhållande som var bra i sig, men varade inte så länge alls. maj, maj, maj, måne jag kan lura dig till skåne.. anton fyllde 17, jag började få panik inför balen. jag åkte till kreta med la familia, en mysig resa må jag säga! men maj var en såndär månad där sommaren var på ingång och alla sket i lektionerna för att sitta ute i solen. nu var det tid för juni, jag var brun från kreta - perfekt till balen! balen kom och allt var fixat, skjuts, kavaljer, hår som klänning. balen, det var roligaste jag har gjort i mitt liv. jag skulle kunnat stått och dansat hela natten utan att slutat, vi dansa på bord, stolar & baren. vi blev nersprutade av vatten, och wärs fick sig en chock av alla små niondeklassare som stod och dansa som tokar, och det fick vi även höra efteråt. aldrig hade dom varit med om något liknade! natten fick sitt slut, och ledsen som bara helvete var man. man ville bara fortsätta, det var så jäkla kul! dagen efter var det skolavslutning, och grina det gjorde jag bra mycket. att lämna världens bästa klass, 9b <3 var något som var jävligt jobbigt. det var nog världens bästa klass, fanns inte ens lektion vi hade tråkigt på. jag kommer aldrig glömma 9b, jag kommer aldrig glömma rådatiden.

men nu var det sommarlov, och vilken frihet! sommaren börja riktigt bra, det var värmebölja må jag säga. pressa rätt mycket på vita med linda, käka en hel del på börsen och körde en hel del jävla moped. jag och linda åkte ner till strömstad med mor & far och tälta på stenar, det var bekvämt men hårt. vi hade våra skratt, och köpte 2 kg godis som var slut några dagar efter. regnet började dra in och sommaren var förstörd, det regna och regna och inte fan sluta det regna. sommaren drog förbi, och jag fick reda på att jag kom in på samhäll i åmål. en vecka innan skolan ringer LBS och frågar om jag vill börja där jag tacka ja, dissa åmål rätt upp i nyllet. åkte ner till trollhättan, vi var ute och gick mycket det måste jag säga, men klassen var helt underbar. 3 dagar efter att vi börjat, ringer john bauer och undrar om jag vill börja frisör där. jag tvekade inte, och jag var nog så glad så gudarna sjöng mitt namn. åkte dit dagen efter, nervöst men kul såklart. träffade världens underbaraste människor! hösten gick som bara den, snackade en hel del skit med matilda på bussen. hon rådissade mig och bussresorna var det tråkigaste som fanns. jag slutade sova på nätterna, fick panik. kom tillbaka på fötterna, träffade fredrik den tredje. världens bästa jävla fredrik andersson.

2009 bjöd på så mycket mer, men skulle jag skrivit allting så hade jag nog skrivit en hel roman. men jag har hunnit med det mesta, träffat 3 fredriksar på ett år är inte illa pinkat ;) men nu har jag hittat alldeles rätt, och det gör mig glad. jag kirrade det där moppekortet, efter att ha failat en gång.. 2009, det är ett år som man både kan skratta och gråta för. det är ett år som är precis som alla andra, men nu. nu siktar vi in oss på 2010, året där allting kan hända. året som kommer bli precis som alla andra, men snäppet bättre. det blir vad man gör det till!

gott nytt år, vi ses nästa år!


todays



linne; gina
jeansleggins; gina
halsduk; gina....
tröja; barn avd. på lindex,


HULLIGANER!!







jaa.. och där stod jag, själv i göteborg bland massa värmlänningar
jag älskar färjestad, men i detta läget kände jag mitt rätt liten o rätt maktlös
(HEHE, älskling fick ringa mig + att jag ställde mig bakom poliserna..)


bilder ifrån jul


sistaaaaHHHH <3


min kusin ella i full fräs


min andra kusin gustaf








tror ni att jag åkte? ;)


haha, ja sofias mage mår väl sådär tror jag! mätt efter god mat ;)
(nej, hon gör sig inte till...)


överby

japp imorgon blir det överby med min käre vän sylle :) ska bli kul! ska byta ett par byxor,
när jag kommer hem imorn ska micaela få göra negerjobbet o sätta i hår på mig (a)
godnatt!


en gnutta panik, en gnutta ont i nacken

sovit ganska många timmar inatt, skönt mannen skönt! bara chillat hela dagen kan man väl säga, legat i soffan hela dagen. kollat på program efter program, så ikväll hoppas jag på en bra film som man kan feta sig till. ska iväg bort till kvarnis, köpa mig en godispåse och ett pack hårfärg, ska ta bort fläckarna jag har i hårbotten imorgon tänkte jag. sen ska jag även hinna med att åka till överby och byta byxor & lackleggins, najs. min mamma har mens och brusar upp sig för ingenting, dvs. jag har en djävulsvecka framför mig, inte kuuuuul. och imorgon ska jag även försöka hinna med att sätta i det förbaskade håret som förhoppningvis kommer imorgon. så imorgon är det fullspäckat för hela slanten :) och det gillar vi ju givetvis mer än att ingenting alls händer! jag längtar tills på torsdag, rätt kraftigt. hoppas allt går som det ska nu bara.

och nu till er gottfolk, jag börjar få bloggtorka som ni kanske ser.
VAD, ska jag skriva om? HUR, ska jag skriva?
vad vill ni se mer av, vad vill ni se mindre av? hjälp mig nu,
annars slutar jag nog blogga,


tjill



godkväll
sitter och lyssnar på lite skön musik, :) helgen har varit toppen, eller ja nästan. blev ett jävla väsen i lördags men jag kom iallafall till färgelanda på kvällinga, min mor var snäll o körde mig. emma jag dralten & freddie åkte ut till daniel en sväng. och igår sov jag och älskling gör länge ;o haha sen hade någon från litauen ringt mig? :s haha yä, där ser man.. igår kväll var vi ute hos daniel igen, chillidilla. åkte hem och kolla film, somna. gick upp klockan nio idag, älskling låg kvar i sängen den lyckosten :( men jag och emma drog oss iväg till göteborg i vilket fall, och det vart en über mysig dag, med skratt, en helvetes massa folk och ett idiotiskt bik bok :) jag fick mig iallafall silverschampo (TACK GUD, TACK), värmeskydd, en halsduk, ett par svarta jeansleggings, armband, 2 bhar & ett par trosor. sen käka vi på pizza hut, och jag är nog mätt än tror jag. jävlar vad gott, men jävlar vad mätt man blev. sen gick vi ut och kolla litte på gatorna. skulle gå till tåget, eller ja vi sprang som dårar. kom fram då var mitt tåg 50 min försent -.- men emma hoppade på sin buss så vänta jag. mitt i all väntan, kommer ett fullpackat tåg med färjestads hulliganer ;o haha där stod jag helt själv. sjukt vad mycket folk o; tillslut kom tåg fanskapet iallafall, jag stensomna på det och sov hela vägen hem, schuuuuunt. nyår blir det färgelanda med bäste folket, underbart underbart. ska käka lite gött o sen vidare till andreas, näys. nej nu ska jag lägga mig och glo en film, är gött trött efter en hel dag i götet. det är stort för en bonne på dal ;) päyz!


freddielation,

sitter jag hos :) ganska trötta o ganska sleetna båda två vill ja lova.
emma ligger o har magkatarr (stavning?) så ja, hela huset är sletna :D
åhå, så fick jag ett present kort av hans mamma :) så go <3
nä nu har ja inget o skriva, förutom att det är en helvetes massa snö ute!

gbg next!

sitter här och skall strax beställa löshår =) har även färgat håret idag, ehe det är gult än.
men det räcker med silverschampo nu så äre borta. verkar inte bli något färgelanda för mig idag :(
meeeeeenmen, imorgon blire göteborg med emma. blir ganska mycket hårprodukter då, mitt hår är
en stor jävla risbuske. sen ska jag köpa underklär också. så äre med de! nu ska jag sörja mitt hår o sakna fredd.



NOTHING CAN EVER TAKE YOU AWAY FROM ME.
du gör mig så jävla glad, och så jävla lycklig


kyckling karro

kan ni nu kalla mig ;) haha.. ska iväg o köpa färg snart! meningen va ju att ja skulle åkt till älskling idag, men ja hinner icke med den bussen som går nu så får se hur det blir med de :p idag ska ja iaf beställa löshår för hela slanten, de e najs


JAG EFTERLYSER.

min ronaldo tröja som är borta!?


julafton lider mot sitt slut,

men min är ännu inte över, HA HA! ;) jag får massa klappisar imorgon jag,
japp det kan ni hoppa upp och sätta er rejält på :D idag har jag iallafall fått

- volumemaster
- 2 linnen,
- lacktights (FINALLY!)
- puma parfym
- nyårsklänning, hehe..
- eine bokish

men imorgon kommer det fler =) öppna bara några stycken idag för emma m. familj kommer imorgon =) känns lite roligare att öppna paketen med ungarna och familjen och sånt där! sitter och kollar på någonfilm nu :) och jag tänkte nu när det är jul, så anstränger jag mig extra (vad snäll du är karro! - tack!) så hörs vi imorgon igen :]


ALLT.
Vad heter du? karolina von magnusson ;)
Hur gammal är du? femton heliga år
Vart bor du? lugna gatan i mellerud
Vad gör du på fritiden? rider getter & pluggar avancerad matematik
Har du några föräldrar? nej väl? shit kom med ett sånt där stork bud, hamna i en korg på trappan :)

KÄRLEK.
Är du singel? jag är allt annat än singel
Om inte, är du kär i någon? -
Om du svarade nej, vad heter din pojkvän? fredrik af färgelanda
Hur länge har ni varit tillsammans? jaaaaaa, det är la ett par veckor nu
Är du oskuld? så oskuld man kan bli

VÄNNER.
Vad heter dina bästa vänner? micaela, lindaaaaaa, cassandra
Vem har du känt längst? linda
Vem av dina vänner är roligast? oj, alla är roliga på olika sätt
Vem av dina vänner skulle du vela vara som/se ut som? hm.. emma aka nakenfisen

:)

ville bara hälsa er alla god jul! =)
vi hörs!


pauline sundin



så jävla grym


dan före doppardan!

ja, tänka sig att imorgon är det julafton. och det känns sanslöst overkligt, det har gått så jäkla fort! =) men kuljul så att säga, min jul är därimot lite förstörd då vi har en fucking PLASTGRAN iår med :@ blir skogstokig. menmen, chillat hela dagen idag iallafall :> gött. varit uppe på apoteket och hämta ppiller och köpt vårtbrö. blir bara lugnt ikväll :) yeppyepp, nä tjung!


tonight, i'm gonna find a way to make it - without you

aa ungefär så mycket saknar jag min snuttegull, jag får försöka hitta en väg att somna utan han här i sängen .. sitter och har precis kollat andra avenyn nu iallafall, och jag är typ as pigg med han typ världens huvvebäng. menmen :) fick handlat resten av julklapparna idag, det är naaaaaajs! i år har jag köpt julklappar för 1000 spänn. jag brukar lägga ungefär 300-500 kronor på julklappar annars men icke i år. jo jag brukar köpa julklappar för 10 kr till familjen iallafall, haha! förra året var jag snäll och gav mina systrar en varsinn doftpåse, haha! och ett annat år fick sofia en ''kom ihåg'' tavla med kalle anka som spela fotboll. haha, dom får sig iallafall ett gott skratt och tur är väl det ;) nu ikväll så var jag och min syster och träna, grymma må jag säga. jag älskar min syster, eller mina systrar rättare sagt :) imorgon, ska jag.. ehm? dö eller något. nä, imorgon ska jag nog göra något vettigt. det låter rätt okej ändå, göra något vettigt.. kanske ska ta tummen ur och göra lite knäck eller något, mamma råka nämligen hälla halva ''smeten'' på plåten när hon gjorde knäck härom dagen. därför tror jag att jag kommer göra detta galant ;) jaja, godnatt nu iallafall. nu orkar jag inte blogga mer idag, faktiskt. köss


i know that he loves me, cause he told me so


destinys child - brown eyes

godmorgon gullungar :) sitter och nötar musik, ganska så nice.
min morgon startade med att mamma kom inklampade (BOKSTAVLIGT) och ville påpeka att hon skulle städa, so? .. happ, så jag låg kvar.. när hon hade brötat klart så somna jag iallafall om, tack godeeee! blir inget klippande och så på mormor idag, segt. menmen, ska iallafall upp till bup om ca en timme. sen ska jag handla julklappar, till mamma&pappa, farfar & älsklingen :) gött och få allting avklarat. när jag kommer hem så funderar jag på att dra med min syster till gymmet och träna, åh vad gött det hade varit.. får nog ta och göra det, najs. sen ska jag sätta i en inpackning i mitt hår, som ska få sitta i timmar. måste reparera det lite så att säga ;) sen måste jag börja leta upp löshår som jag kan beställa till nyår :> puss på snoken


alicia keys - try sleeping with a broken heart



nu ska jag lukta på min kudde som luktar älskling
och somna in djupt, imorgon ska jag faktiskt ha saker gjort
godnatt


planerar,

sitter och rensar skit musik på mobilen, ska lägga in ny tänkte jag.
och så försöker jag planera min morgon dag lite,

- ev. klippa & färga mormors hår, pengar rullar in som det ska det går bra nu!
- handla dom sista julklapparna,
- ut och springa/träna
- sätta i inpackning på mitt hår, välbehövligt vill jag lova..


åhå, eminem vs mariah carey

mariah carey - obessed
(diss till eminem)


eminem - the warning
(svar till mariah)


kan väl konstantera rätt mycket att eminem ägde sönder henne


helgen

höhö, jag klarar inte av att inte blogga .. cp!
det är så mysigt och sitta och blogga på kvällinga,
här kommer iallafall lite bilder ifrån helgen :)

FESTEN @ DAVID.
(klicka på bilderna för att se dom störe)

  

  

HOS ÄLSKLING.
VARNAR KÄNSLIGA TITTARE

  

  

åhå, min solstråle
lyser upp allt som finns i livet mitt






ɹǝuɥɔoddn ɹǝʌɹıʞs ƃɐɾ 'ǝ ƃɐɾ ɟɟnʇ pɐʌ ɐןןoʞ

heheheheheheheh
ööööh, hej

jag slutar blogga nu, för ett tag..
några dagar. så ni vet :>


mathilda?

ja det är jag? :P


söndag,

sitter hos fredd nu, han är nere o duschaaaaaar och jag sitter och fryser om föttera..
ikväll blir det en chillidill kväll, kanske ska iväg o åka skridskor om en stund, men det är ju så kallt ute :(
nä nu har ja icke ngt att säga, hej

ge inte upp, var dig själv. för livet är för kort för att vara någon annan

godkväll gottfolk :) sitter och kollar stardust, och älsklingen ligger o stensover..
och tar upp hela min säng, så jag får sitta på golvet :@ haha! nerå, men han är så söt så. precis varit ute och pratat med anton & david om igår, goa killar det :) ska snart lägga mig ner i sängen o gosa med löver till en film. och imorgon åker jag nog med han hem, min lille gris. godnatt allihopa, om vi inte hörs sen!


totalt störtkär


TAKE ME BACK!!!





OMG JAG VILL VARA SÅHÄR SMAL IGEN :o
förra sommaren..


john bauer



hoho jodå, min lärare o en elev på JB har gjort en låt ;>


ôverbü

yepp, hela dagen har spenderats i trollhättan :)
köpte julklappar, eller ja.. några! fick även köpa några till mig själv. eller ja, jag betala ju inte men jag ;D aja, najsnajs. imorgon blir det sista skoldagen, FINALLY! trött på baj john bauer nu. och kvällinga imorn blire fest, lördag kommer löver hit sen åker vi till han på kvällen. puss


john blund,

börjar besöka min kropp :) .. så skall kolla paradise hotel, sen sova.
imorgon blir det julklappshandling med min älskade mamma. & imorgon ska jag faktiskt försöka hålla humöret uppe! dagens mål imoron. på kvällen blir det sista lektionen för terminen, najsnajs.
heeeeerå


higher!



erik i mitt hjärta.

trött

sova hade vart jävligt skönt
japp, en powernap får det bli.
sen tagga öronmat, kuljul
puss på örat


my choice!

Mc Donalds eller Burger King
Blondiner eller brunetter
Surt eller salt godis
Vanlig Cola eller Cola light
Jay Z eller Eminem
Paris eller New York
Stockholm eller Göteborg
Kaffe eller te
High heels eller Converse
Desperate Housewives eller Gossip Girl
Scrubs eller How I met your mother
Blåögda killar eller brunögda
Sony Ericsson eller Nokia
Xbox eller Playstation
Utekväll eller hemmakväll
Julafton eller nyårsafton
Edward eller Jacob
Ginatricot
eller H&M
Ge eller
Britney Spears eller Lady Gaga
Personlighet
eller utseende
Pengar eller kärlek
Chips eller ostbågar
Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor
Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen
Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner


prinsessa


....

tjoho, gjorde om bloggen lite ;D i brist på annat att göra
ääääh, klockan är bara 1.. usch segit!


snöar, som en jävla dåre

ah dra mig vad det snöar ute måste jag säga o;
stannade hemma idag, värt. har kollat andra avenyn, bästa som finns  tror jag
idag blir det chillidill & ikvällninga äre öronmat, naaaaaajs! imorgon äre överby för fulla muggar
för julklappshandling, och jag vet exakt vad jag ska köpa till skrötten, det är värt det. men har ju en aningen andra dilemman också, yeye.. nä nu har jag inte mycket mer vettigt att skriva, köss


godnatt!

ville bara säga godnatten :)
sitter och funderar på om jag ska till skolan imorgon eller inte, vi ska redovisa en ergonomi uppgift jag inte varit med på då jag vart sjuk den dageeeeeen.. så kan lika gärna stanna hemma, aop det kan jag.
aja, hej


gangstaaaaas









åhåhå, så jävla tuffsingar är vi


NYÅRSKLÄNNING

och min ångest dämpade en heeeeeel del :D nu är det bara skor & hår kvar,
det var mysigt på överby. fick köpt en julklapp, sen planerat lite andra till andra.
men största dilemmat är la till fredd -.- vad ska man köpa, tipsa snälla!
nu ska jag käka lite sen lägga mig ner i sänga och tjilla,
imorgon väntar en hårig dag ;) pussas



klänningen, åhå så nöjd!
300 kr på JC. billigt o bra, något man kan använda fler gånger.


stå kvar min vän, jag lovar att hjälpa dig

hallåj!
grym jag är på att blogga huh? ;) sitter iallafall här nu och är gött jävla seg!
ska snart åka iväg till överby med robin, sofia & sandra. kan bli nice =) i helgen är det fullspäckat,
fest på fredag @ davids place, och lördag kanske det blir liseberg med älskling, daniel & emma.
eller om mor hade bokat in överby för julklappshandling då? .. jag vet inte men det ger sig nog! förövrigt är det hårvårdsdag i skolan imorgon :> vilken innebär att vi får fria händer och göra vad vi vill! mer slingor i mitt hår och även klippa bort det sletna, ska snart in och köpa löshår. börjar få ångest inför nyår så känns bäst att skaffa det så jag har det hemma iallfall :) men nu ska jag ner o käka kötbulls & makaronisar.
puss


håller tummarna för dig älskling.



<3


puss på rava,

sitter och kollar på tv nu, :) ska snart käääka
fan najs :D .. sen blir det bara lugnttttttttttttttttttttt
onödigt inlägg men puss


:)



sitter nu hos syster och tjillar,
blir bara lugna puckar ikväll mysigt
yepppppppppppp
aja hej!


lördaaaaag

var väldigt trött imorse så orkade inte åka och bada,
åker 15.20 för mamma håller på o göra lussekatter o ja vill ha de (a)
haha :) ikväll ska det blir as mysigt iallafall!


point of view


fredrik b. andersson



jag skulle ljuga om jag sa att du inte är allt,
du får mig att le hela tiden
du gör mig riktigt jävla lycklig, äntligen.
detta är så jävla bra, helt sjukt
du & jag skruttis


dårhus

skratta eller gråta?

kollat klart säsong 1 på californication, så jävla bra serie
ska snart göra mig i ordning, sen blir det kalas he he
färga håret på gumsi ska jag göra också, och kolla idol
imorgon ska jag åka till trollhättan, bada med systrar & barna
på kvällen ska vi käka gott och mysa, trevligt
jag vill ha imorgon, nu nu nu




saknar den gamla goda tiden med julia & matilda,
mina gosisar..


like an angel,

godkväll kära bloggläsare,
haha jag sitter och tänker på ett och annat dilemma jag har.. nyårsklänning, skor, hår - kommer jag hinna bli riktigt blond till nyår? kommer jag ha löshår? kommer jag ha pengar till allt? vad ska jag göra? vara i mellerud? färgelanda? någon annanstans? ja .. det är en del jag har att tänka på, sen har jag ju detta med julklappisar, VAD ska man köpa i år då? vem vill ha vad? .. usch, jobbigt .. men det löser sig :) det gör det alltid. sitter och lyssnar på musik och ska snart slå på ett paradise hotel avsnitt eller två, prata med freddie sen nana. funderar på att skippa att åka till skolan imorgon då vi bara ska fika i princip, men det ger sig :) kanske åker till snorbenny en sväng. sen ska jag kolla idol. det kan ni hoppa upp och sätta er på!

träningen gick förövrigt bra, myris är sötipöt
godnatt sötnosar


arg,

jag ska bokstavligt MÖRDA västtrafik, yepp jag ska åka in för mord
HALLELUJAH! 10 i 7 får jag från med måndag åka fyfan, jävla jävla JÄVLA västtrafik
nu ska jag ner till bussen strax, sen ska jag be fredd ringa han får mig på bra humör
när jag är i mellerud så ska jag prata med roffe, bättre dag kan man nog inte få!
träningen & stallet ska i vilket fall gå BRA. japp, sen ska jag duscha - ååh duscha
sen SOVA, åh sova... mm, o peppisar ... nej nu får jag packa ner och gå till duschen
hej


söt tjej


dekan - stå kvar



så sjukt gripande,
videon som text

godnatt


JULTOMTEN.





KÄRE JULTOMTEN, JAG HAR ÄTIT JÄTTE MYCKER PEPPARKAKOR OCH HAR VARIT SNÄLL HELA ÅRET.
GE MIG IALLAFALL, ETT PAR AV DESSA SKOR. SNÄLLA SNÄLLA JULTOMTEN!
jag har storlek 38 & dom finns på modekungen.se, snälla tomtis..






käre gud, gör så att tomtish ger mig ...



herregud, överreligösa karro i farta!


jul på liseberg,

gosis kom på en strålande idé förut,
vi ska åka till jul på liseberg när snön kommer, åh så mys
 längtar!


en del av mitt hjärta, kommer alltid att slå för dig

kan ju börja med att jag har sveriges jävla träningsvärk i
hela axlarna & ryggen efter passet på gymmet igår

haha och imorse hade vi step på gympan, jävligt kul men jävligt svårt speciellt för mig som har noll taktkänsla i kroppen, haha! började iallafall kvart över 10, så jag & cassändra drog en god frulle på donken göttkött, sen gympaaa då. sen var det mot bäckefors, och älsklingen var snäll och följde med och var sällskap en stund, han är bra han (: sen möööööööte gick finafisken, hemkommen för någon timme så nu blir det bara lugnt. träningsvärken i bena & rumpan börjar smyga sig på, illailla. jo men så äreeeeeeee, imorgon är det torsdag och det är nog segaste dagen,  men slutar tidigt då jag ska på möte igen, business women? moho, nejnej :) och efter det blir det stallet & träna, mmmh :) träingen igång på riktigt, så jävla skönt!



bäckefors är, fult


åhåh, kameran var jätte poppis..


håret fixades, eller mössan?





du är så obeskrivligt jävla bra bara,


sjghsjghjgh½!!!

FOLK SOM STÖR SIG, TYCKER JAG GÖR FEL & YADAYADA
GET THE HELL OUT OF HERE
jag har i n g e n t i n g att säga er, absolut ingenting
jävla dickheadZZZZZZZHHHHHZZHZHZHZ

jaaaaaa, jag har mensvärk som en jävla dåre
men desperata räddar mig, tack gode guuuuuuuud!
jappjapp, på lördag ska jag mysa med min syster i thn med barna




jag älskar mina systrar
dom är dom bästa som finns


gym

hallåj : ) tänkte iallafall klämma in ett inlägg idag,
sitter och kollar californication nu, verkar grymt
har precis vart på gymmet, och det känns mina armar är som spaghettisar,
hehe.... idag är det bra på tv! halv åtta hos mig, desperata, andra avenyn & paradise
yummi. imorn ska jag träffa älskling med, det längtar jag efter
7 <3


hjärtegulli,

sitter i skolan och har rullat grejjer, hoppas på att våran uppsättning blir great :)
men det tror jag nog <: .. bilder kan jag ju lägga in sen ikväll,
vill ha mat för jag är dö hungrig :o mjooooooooooo, jag saknar bennyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aa jag har inget o mer o säga, pusshej

nattinatti,

oj vad dåligt jag har skrivit idag :o förlåt!
och nu är jag jätte trött och ska lägga mig i sängen kolla paradise
sen sova, imorgon är projektarbete hela dagen
yääääääääääämään, baha
puss på rava



lille skruttis


:>

ville bara säga godnatt fuckers,
ska sova tänkte jag, och drömma om att min älskling ligger o håller om mig
då kommer sova som en prinsessa, det är jag säker på. min lille skruttis, han är bäst

 


ängla barn



texten är helt sjuk
ken ring är helt sjuk
helt sjukt bra


FUCKERS!!!!!!!



ska beställa :>
ÄKTA uggisar, ROSA! :D
ÅHÅHÅHÅHÅ, jag är glad


HAHA!

fan glömde berätta en så rolig sak fredd fick till!
grejja med hans hår lite,
fredd: ey, jag vill inte ha mittish benish!
jag: HAHAHAHHA

ibland asså

vill bara klar göra ett par saker,

folk som trycker ner & försöker ändra folk
har absolut i n g e n t i n g i mitt liv att göra överhuvudtaget!
puss på det

nä, nog om det :) hemkommen ifrån micaela för en stund sen,
var tjejkväll eftersom att micaela fyllde år igår. var trevligt!
kvällen bjöd på smsroulette, slutade med att jag sanna & mia vägra ge oss
sluta med att jag fick ringa hjärtat mitt och lura han. hade han inte låtit så jävla söt
så hade jag nog vunnit, men sanna tog hem priset ;) den jääääääääääääveln!
är rätt slut idag faktiskt, trött som ett as. lite sömn nu och en tjill söndag med luciashow på ridskolan
och en springtur står på mitt schema imorgon. jappjapp, nej nu orkar jag inte skriva mer ärligt talat.
så godnatt babes.


musik

bjur på schöööööön musik såhär på kvällsinga,


älskar videon,



fronda - kära magister


ken ring - softar


17 år,

GRATTIS HJÄRTAT MITT.
du är det bästa som finns
jag älskar dig fruktansvärt mycket

<3<3<3<3


OJ, VA HÄNDE?



före



efter


HAHAHAHAHAHAH,

nu ska jag lägga mig med ett smile på läpparna och garva en aning till!
HAHA, godnatt pimps and hoes ;)
HAHAHHAHAHAHAHHAHA


vittne nästaaaaa

happ, fått papper om att vittna nurå - he he
nog pratat om det, jag är trött efter stallet =)
gött, ska se halv åtta hos mig & sen paradise
imorgon blire mys med gosi, pouss

DAGENS.


in the arms of the angel,

sjukt fin låt, kan inte annat än att älska. riktig mys musik :)
sitter i skolan nu och ska skriva ett argument om att frisörers lön bör höjas..
gäller bara att komma igång så kommer det gå perfekt =) sitter med lugn musik i öronsnäckorna
också så det kan inte så mycket bättre bli, koppla bort omvärlden och bara vara. det gillar jag!

ikväll skall jag till stallet, ett hårt dressyr pass väntar och det längtar jag efter faktiskt
och träningsvärken imorgon längtar jag absolut efter, älskar träningsvärk. speciellt i magen, mmh :)
och ja, jag är seriös. och jag är inte normal heller, vem fan vill ha träningsvärk? .. aja, kan ju här påpeka att jag inte är som alla andra :> tack gode! nä jävlar var jag tjötar.
puss & kram vi ses på stan ;)


so i told you i was happy, when i wasn't

         


2 timmar på dipp..

sitter hos fatzomiclaela =) sofia ligger o sover och fatzo är nere och pratar med sin mor
vi har suttit och väntat på dipp i 2 timmar nu :D men nu äntligen så knackar hennes far på dörren
FINALLY! så nu ska jag käka det, japp det ska jag - för jag är också ett fatzo kid. sen blire hem senare
och nana, imorgon är det en ny skoldag som jag måste ta tag i!
puss


förövrigt saknar jag min störde tremänning
coffe :) <3


så säg hejdå, för livet går vidare,

kollat flickan som lekte med elden nyss :)
jävlar va grym film, helt klart 5/5 toasters
nu ska jag bort o laga mat åt micaela, funderar på att ta en springtur dit
men va gött äre o löka där borta då? .. hm, men det är ju bara micaela ;)
japp så får det blir, jag lökar bort till micaela. gooooooooooooooooood!
pusshejs


nu måste vi dra,



idag blire en video också, ungen är så söt!
gillade inte låten förr, men nu blir den faktisktst goare & goare för varje gång,
texten är gripande faktiskt! menmen,

idag ringde klockan vid 8, men somna om - såklart! och klockan 9 skulle jag vara hos tandis,
när tror ni jag vakna? jo klart som fan att jag vakna klockan 9. jävlar vad trött jag blir! så jag hoppa upp på en frusen cykel på en frusen mark, livsfara vill jag lova. väl där så var dom också försenade, KUL! jaja, pratade iallafall om tandställning, därför jag var där. men dom vill sätta in räls på mig i 2 år då, och sen efter det ska jag ha en vanlig i 1 år. känner mig inte så pepp på det, då går jag faktiskt med lite snea tänder.. dessutom skulle dom dratt ut 4 tänder också, buhu.. menmen, tror det inte blir någonting med det iallafall =) nu ska jag kolla på andra avenyn, sen någon film. yeppyepp, funderar på att dra ut o springa också, skulle vart skönt. jaja, nog tjatat
hej!


:>

jodå, det har allt varit en bra dag ändå :) mysiiiiiiiiiit
imöra ska jag vara med min älskade vän david, för han har jag saknat :)
men nu ska jag kolla klart desperata, sen står halvåtta hos mig & paradise på schemat
puss


aldrig i hela mitt liv har jag känt mig så ensam,

1 december 2005, 4 år, 1460 dagar
farmor, det är tomt utan dig. som att leva utan en andra halva. du lärde mig så mycket, du var jämt så glad. du ville aldrig oroa någon och brydde dig så mycket om alla andra, mer än något annat. du utrstrålande så mycket glädje och kärlek omkring dig, och det var det som gjorde dig till dig. allting du var, var så jäkla fantastikt. jag kan svära på att jag kan känna dig, höra dig & se dig än idag. och farmor, jag kämpar för dig. för jag har aldrig träffat någon som betyder så mycket som du gör, du gör mina dagar. går inte en dag utan att jag tänker på dig, och allt du gjorde.
jag älskar dig mer än allt annat, och du är evigt saknad.

vila i frid,




RSS 2.0